logo
Suma împrumutată
0 RON
Perioada împrumutului
Card de debit
DAE
0 %
Vârsta minimă
18 ani

Important: Această ofertă este inactivă pe Moneezy

Ne pare rău, această ofertă nu este activă pe Moneezy, dar este posibil să găsim o alternativă pentru tine. Apasă aici pentru a vedea opțiunile de împrumut disponibile.

Cuprins

Wise

Wise, anterior cunoscută sub numele de TransferWise, este o companie fondată în 2010 de doi antreprenori estonieni cu o bogată experiență în domeniul financiar, Kristo Kaarman și Taavet Hinrikus, acesta din urmă fiind și unul dintre cofondatorii Skype. Scopul principal al companiei a fost de a oferi servicii de transfer internațional de bani transparent, rapid și convenabil, sub motto-ul „bani fără frontiere”.

Odată cu creșterea companiei, au fost adăugate noi servicii și funcționalități, precum contul multi-valutar, cardul de debit și contul de afaceri. Având în vedere că acum oferă mult mai mult decât simplul transfer de bani pentru cei 16 milioane de clienți, atât companii cât și persoane fizice, compania a decis să își schimbe numele în Wise.

Ce reprezintă Wise?

Wise simbolizează o comunitate globală de persoane și afaceri inteligente, care trăiesc, muncesc și călătoresc în întreaga lume, fără frontiere. Este important de menționat că schimbarea numelui și a logo-ului nu afectează în niciun fel clienții existenți, care se pot autentifica în conturile lor Wise folosind aceleași date de acces. Misiunea companiei rămâne neschimbată: de a facilita accesul la servicii financiare rapide, convenabile și la costuri reduse.

Cum funcționează Wise?

Procesul este simplu și intuitiv:

 • Accesează site-ul Wise.com sau descarcă aplicația Wise și creează un cont gratuit, folosind un cont Google sau Facebook.
 • Încarcă o fotografie a unui document de identitate pentru verificarea identității.
 • Selectează suma pe care vrei să o transferi, urmând ca toate costurile și rata de schimb să fie afișate în avans.
 • Alimentează contul folosind un card de credit/debit, Apple Pay sau un cont bancar.
 • Introduce detaliile bancare ale destinatarului pentru a trimite bani sau partajează detaliile contului propriu pentru a primi bani.

Wise te va informa când tranzacția este finalizată, dar poți verifica statusul transferului direct din contul Wise.

Cum generează Wise profit?

Compania percepe un procentaj mic din fiecare tranzacție, mult mai avantajos față de taxele impuse de băncile tradiționale, care pot ajunge până la 5% din suma transferată. Astfel, un transfer prin Wise este, în medie, de 7-8 ori mai ieftin decât un transfer bancar.

Este Wise sigur?

Da, Wise este extrem de sigur. Toate plățile sunt protejate prin autentificare 3-D Secure, iar clienții pot activa notificări pentru toate tranzacțiile, fără costuri suplimentare. Cardul de debit poate fi blocat sau deblocat din cont sau aplicație oricând. Wise este reglementată de FCS și alte autorități financiare internaționale, asigurând un nivel înalt de securitate. Fondurile clienților sunt separate de cele ale companiei, garantând siguranța banilor indiferent de situația financiară a companiei. Wise este dedicată protejării datelor personale și operează cu o transparență totală în ceea ce privește colectarea, prelucrarea și stocarea datelor.

Ce oferă contul multi-valutar Wise?

Contul multi-valutar și cardul de debit oferă o alternativă la serviciile bancare internaționale tradiționale, eliminând taxele ascunse și comisioanele exorbitante. Prin Wise, clienții beneficiază de:

 • Detalii de cont pentru a primi plăți din peste 30 de țări.
 • Păstrarea a peste 50 de valute în contul Wise.
 • Transferuri de bani rapide și la costuri reduse.
 • Debit direct în multiple valute și alte servicii.

Cont personal și card de debit Wise

Cu un cont personal Wise, utilizatorii pot:

 • Trimite și primi bani internațional.
 • Deține și schimba valute folosind rata de schimb reală, fără costuri ascunse.
 • Primi salariul, pensia sau alte venituri direct în contul Wise, în cazul relocării în altă țară.
 • Plăti pentru cumpărături online la nivel internațional folosind rata de schimb reală.

Cardul de debit Wise este ideal pentru călătorii și persoanele cu un stil de viață activ, fiind acceptat în peste 200 de țări și compatibil cu 2.3 milioane de bancomate la nivel mondial.

Cont de afaceri Wise:

Contul de afaceri Wise oferă proprietarilor de afaceri posibilitatea de a opera internațional fără costuri excesive sau proceduri complicate. Beneficiile includ:

 • Plăți internaționale cu rate de schimb competitive.
 • Caracteristici ale unui cont bancar tradițional într-o altă țară, toate într-un singur loc.
 • Securitate bancară și criptare end-to-end.
 • Posibilitatea de a obține un card de debit de afaceri fără taxe pentru tranzacții internaționale.
 • Plăți colective pentru până la 1000 de beneficiari simultan.
 • Transferuri rapide și ieftine între conturi internaționale.
 • O taxă unică de setare.

Aplicația Wise:

Aplicația Wise este disponibilă pe Google Play și App Store, oferind o interfață prietenoasă și funcționalități ușor de accesat, precum trimiterea și schimbul de bani, vizualizarea detaliilor contului, blocarea sau deblocarea cardului, și multe altele.

Autentificarea în Wise este simplă, necesitând doar adresa de email și parola. Ratele de schimb sunt bazate pe rata reală de schimb, Wise oferind și posibilitatea de a seta alerte pentru rate de schimb avantajoase.

Limite de transfer

Limitele de transfer Wise variază în funcție de monedă și metodă de plată, detalii disponibile pe site-ul companiei. Wise dispune și de un program de recomandări, oferind reduceri pentru noii utilizatori și recompense pentru cei care îi recomandă.

Recenzii și servicii clienți Wise

Recenziile utilizatorilor reflectă satisfacția generală față de serviciile Wise, cu un rating excelent pe TrustPilot. Asistența pentru clienți este disponibilă în mai multe limbi, prin chat, email sau telefon, oferind suport rapid și eficient.

SpeakerCamera
13.11
Wise

Alternative la Wise

Credit7 logo
Primul credit cu 0% dobândă
Primești banii rapid
Citește mai mult
Lunare logo
Primul împrumut cu 0% dobândă
Serviciu disponibil 24/7
Citește mai mult
Creditron logo
Orice istoric de credit
Până la 20.000 de lei
Citește mai mult
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved