logo
Fără ipotecă, fără garanții
Solicitare rapidă și ușoară
Primul credit dobândă 0%
Suma împrumutată
100 - 10.000 RON
Perioada împrumutului
1 - 365 zile
DAE
2.310,3 %
Vârsta minimă
19 ani
100 RON
10.000 RON
Perioada împrumutului
1 an
DAE (est.)
2310.30%
Costul dobânzii (est.)
22.103,06 RON
Suma totală de plată (est.)
23.103,06 RON
Rata lunară
1.925 RON
Pe o perioadă de 12 luni
Aplică aici
Pentru un împrumut în valoare de 10.000 RON pe o perioadă de 180 zile, cu o rată a dobânzii anuale (DAE) de 2.310,3 %, suma totală de plată este de 23.071,40 RON

Cuprins

HoraCredit

HoraCredit I.F.N. SA este o societate financiară nebancară fondată în 2016, înregistrată în Reg. General al BNR sub nr. RG-PJR-41-110313. HoraCredit se specializează în microcredite și credite online, adresându-se persoanelor din România, cu vârste între 19 și 75 de ani, care caută finanțare rapidă.

Ce oferă HoraCredit?

HoraCredit pune la dispoziție diverse tipuri de credite, inclusiv credite urgente și credite online. Poți împrumuta sume între 100 și 10.000 de lei, având chiar posibilitatea de a accesa un credit cu 0% dobândă. Perioada maximă de creditare este de 364 de zile, cu o valabilitate de până la 5 ani.

Cum poți deveni client HoraCredit?

Pentru a accesa serviciile HoraCredit, trebuie doar să selectezi suma dorită, perioada de rambursare și să apeși pe "Aplică acum". Vei fi redirecționat către o pagină unde trebuie să introduci informații precum nume, prenume, număr de telefon etc. După completarea cererii, așteaptă răspunsul specialiștilor HoraCredit. Dacă ești eligibil pentru credit, banii vor fi transferați aproape instant.

Ce tipuri de credite găsești la HoraCredit?

HoraCredit se specializează în oferirea de microcredite online, fiind unul dintre puținele IFN-uri ce oferă credite fără dobândă. Cea mai populară ofertă este cea pentru clienții noi, care pot obține un credit de până la 10.000 de lei cu dobândă 0% pentru primele 30 de zile.

Este foarte important să citești cu atenție termenii și condițiile companiei și, dacă nu ești convins că vei putea rambursa împrumutul în 30 de zile, este recomandat să explorezi alte opțiuni. IFN-urile precum HoraCredit apreciază seriozitatea și încrederea, iar clienții care își respectă angajamentele beneficiază adesea de oferte speciale.

Cum afli dacă cererea ta a fost aprobată?

Vei fi notificat prin SMS și email despre rezultatul cererii tale. Dacă creditul este aprobat, banii vor fi transferați în contul tău într-un interval de 15 minute până la 24 de ore.

Ce dobânzi se aplică la creditele HoraCredit?

Dobânda variază în funcție de suma împrumutată și perioada de rambursare. Oferta de 0% dobândă este destinată exclusiv clienților noi și permite accesarea a maxim 10.000 de lei cu o perioadă de rambursare de maxim 30 de zile.

Ce documente sunt necesare pentru obținerea unui împrumut de la HoraCredit?

Pentru a obține un credit, trebuie să prezinti o copie a actului de identitate și un extras de cont bancar. În absența unui extras de cont, poți furniza o adeverință de salariu sau orice alt document oficial care să ateste venitul.

Cum rambursezi împrumutul de la HoraCredit?

Creditul cu 0% dobândă trebuie rambursat integral în 30 de zile. Un credit pe 70 de zile se rambursează în 5 rate, la fiecare 2 săptămâni. Rambursarea se poate efectua direct pe site-ul HoraCredit, prin Internet banking, depunere în numerar sau prin SelfPay.

Poți rambursa creditul înainte de termen fără costuri suplimentare, suma de plată rămasă fiind disponibilă în contul tău online.

Ce opțiuni ai dacă nu poți rambursa împrumutul la timp?

Dacă întâmpini dificultăți, poți extinde perioada de rambursare cu 14 zile, plătind în rate, sau cu o perioadă egală celei inițiale, plătind într-o singură rată. Perioada totală a creditului nu poate depăși 364 de zile. Se aplică penalizări de 1% pe zi pentru prima opțiune și 2% pe zi pentru a doua.

Program relații cu clienții HoraCredit

Echipa de serviciu pentru clienți este disponibilă de luni până vineri între orele 9-20 și în weekend între 9-17:30. Poți lua legătura cu ei prin email sau la numărul de telefon afișat pe site-ul HoraCredit.

Alternative la HoraCredit

Lunare logo
Primul împrumut cu 0% dobândă
Serviciu disponibil 24/7
Citește mai mult
Credit7 logo
Primul credit cu 0% dobândă
Primești banii rapid
Citește mai mult
Creditron logo
Orice istoric de credit
Până la 20.000 de lei
Citește mai mult
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved