Despre noi

Bine ai venit la Moneezy - platforma ta independentă de comparare a împrumuturilor.

La Moneezy, ne luptăm pentru a oferi viitorilor debitori un avantaj pe o piață care, de mulți ani, a fost în favoarea băncilor. Îți arătăm cei mai de încredere creditori de pe piață și îi lăsăm să vină la tine.

Prin intermediul platformei Moneezy, încercăm să schimbăm raportul de forțe, astfel încât băncile să lupte pentru tine în schimb. Dorim să contribuim la formarea unei piețe a împrumuturilor transparente, care să te ajute să înțelegi mai ușor lumea complexă a finanțelor înainte de a solicita un împrumut. Credem că acest lucru va schimba modul în care se vor contracta împrumuturi în viitor. Și exact pentru aceasta lucrăm - pentru un viitor mai bun pentru debitori. 

Mai mult decât un site de comparare

Universul Moneezy este departe de a fi nou. Intelligent Banker, compania din spatele Moneezy.com, are peste 10 ani de experiență și s-a specializat în compararea împrumuturilor încă din 2009. Avem experiență directă cu împrumuturile și înțelegem cât de complicată și colosală poate fi piața împrumuturilor pentru debitori. Viziunea noastră este de a reuni totul într-un singur loc. 

Am adunat o selecție largă de bănci și creditori, astfel încât să poți obține o imagine de ansamblu și compara ofertele de împrumut de la diferiți furnizori. Acest lucru înseamnă că vei primi mai multe oferte personalizate din care poți alege. Citește mai multe despre cum funcționează afacerea noastră aici.

Dar asta nu este tot. Pentru că dorim să fim mult mai mult decât un simplu serviciu de comparare. Pentru noi, este vorba de a oferi informații și o perspectivă detaliată și reală asupra produselor financiare disponibile. Lucrăm cu scopul de a pune informația și transparența în centrul activității noastre. Acest lucru înseamnă că toate informațiile despre împrumuturi și finanțe vor fi disponibile pe Moneezy. Redactăm în mod regulat articole și postări pe blog despre orice, de la finanțe personale, la investiții și conceptualizare generală. În același timp, luăm adesea legătura cu experți în domeniu și le oferim posibilitatea de a vorbi despre un subiect pe care îl consideră relevant. Astfel, cunoștințele tale despre finanțe și împrumuturi vor ajunge de la novice la semi-expert în cel mai scurt timp. Dacă vrei să afli mai multe despre cum creăm conținutul, citește mai departe aici.

La Moneezy, ne ghidăm după principiul de a scrie de la oameni la oameni. Pentru noi, ideea de a lucra "de la bancă la client" nu există. Prioritatea noastră principală este să te asistăm în înțelegerea semnificației unui împrumut pentru tine. Aducem claritate asupra fiecărei etape a procesului de contractare, fără a ascunde nicio informație.

Nimeni nu spune că o să fie ușor, dar noi încă visăm să facem totul puțin mai ușor. 

Echipa din spatele Moneezy

Moneezy.com zboară peste tot în lume și a parcurs mii de kilometri până în prezent - nu doar cu serviciul nostru de comparare, care astăzi există în peste 15 țări, ci și prin intermediul echipei din spatele Moneezy, care provine din climate diferite. În prezent, în cadrul companiei noastre avem peste 10 naționalități diferite, iar în fiecare zi contribuim la aducerea în prim-plan a culturilor noastre respective - atât în discuțiile informale de la birou, cât și prin activitatea noastră profesională. Deși vorbim limbi diferite și, probabil, avem opinii diferite cu privire la ceea ce poate fi considerată vreme bună (dat fiind faptul că rezidăm în Danemarca), suntem uniți în ceea ce privește valorile pentru care lucrăm. Experiența, cunoștințele și dorința noastră de a gândi soluții care să aducă valoare creează un loc de muncă în care există loc pentru imersiune și idei inovatoare atât astăzi, cât și mâine.

Avem, de asemenea, următoarele valori pentru prezent și viitor:

Armonie:

  • Credem că angajații care se află în armonie unii cu alții creează cele mai bune condiții pentru un mediu de lucru sănătos.

Echilibru între viața personală și profesională:

  • Nu echilibru între viața profesională și personală, pentru că aici, oamenii sunt mai presus de muncă.

Voință și credință:

  • Credem că putem face diferența.

Respect:

  • Pentru fiecare dintre noi; pentru munca noastră; pentru partenerii noștri; pentru cititorii noștri.

Responsabilitate socială:

  • Pentru că putem. Pentru că este necesar. 

Colaborează cu noi

Dacă crezi că este oportunitate valoroasă să colaborezi cu noi, poți găsi mai multe informații despre opțiunile disponibile aici. 

Presă

Dacă vrei să faci referire la Moneezy, poți găsi informații despre culorile brandului și logo-ul nostru aici. De asemenea, poți vedea unde am fost recent menționați în mass-media.

Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved