Informații despre programul nostru de afiliere

Află mai multe despre partenerii noștri și despre modelul nostru de afaceri

Moneezy nu este o bancă sau un creditor, ci un intermediar între tine și furnizorii de credite. Noi îți prezentăm oferte de împrumut de la diverși creditori, astfel încât să ai cele mai bune condiții pentru a găsi un împrumut potrivit nevoilor tale. Ne străduim să creăm un serviciu funcțional, atractiv și eficient, care să îți ofere o imagine de ansamblu asupra ratelor dobânzilor și a altor condiții oferite de creditori, astfel încât să le poți compara ușor și rapid.

Cu toate acestea, nu oferim consultanță financiară.

Întregul conținut disponibil pe Moneezy este furnizat gratuit și ar trebui să fie folosit doar în scop informativ.

Nu putem include toate produsele financiare de pe piață și nici nu putem acoperi toate situațiile financiare. Prin urmare, nu garantăm acuratețea sau utilitatea acestuia în raport cu situația ta personală. Articolele noastre, postările de pe blog și ghidurile noastre nu înlocuiesc consilierea financiară profesională, ci sunt redactate dintr-o perspectivă generală.

De asemenea, ne bazăm cunoștințele și exemplele pe rezultatele și analizele anterioare ale pieței și scriem pe baza tendințelor actuale: nu putem prezice viitorul, dar putem redacta informații bazate pe situația actuală a pieței.

La Moneezy, credem că toată lumea ar trebui să aibă acces la astfel de informații pentru a lua decizii financiare în cunoștință de cauză. Actualizăm în mod regulat conținutul, pentru că mereu apar cunoștințe noi de dobândit.

Cum facem bani?

Deoarece Moneezy este o platformă gratuită, nu vei suporta niciun fel de taxe suplimentare sau dobânzi atunci când utilizezi serviciul nostru. Modul în care câștigăm bani este prin intermediul comisioanelor primite de la băncile și creditorii cu care colaborăm, în urma solicitărilor depuse și împrumuturilor acordate prin intermediul Moneezy.

Asigurăm că nu este mai scump pentru tine să soliciți un credit prin intermediul Moneezy decât să o faci direct prin bancă sau creditor. Noi suntem aici pentru a ajuta, atât pe tine, cât și pe creditori, nu suntem concurent.

Modelul nostru de afaceri este cunoscut drept marketing afiliat. Marketingul afiliat este, în cazul nostru, o colaborare între trei părți: creditorii, Moneezy și utilizatorii noștri.

  1. Noi promovăm un produs financiar pe platforma noastră de comparare;

  2. Tu alegi creditul și trimiți o solicitare la unul sau mai mulți creditori;

  3. Creditorii ne plătesc un comision pentru acțiunea ta.

Acțiunile pentru care primim un comision variază. Unii creditori ne remunerează pentru a direcționa utilizatori noi către site-ul lor, în timp ce alții ne solicită să obținem cereri complete.

Comisionul pe care îl primim nu influențează alegerile editoriale pe care le facem. Suntem întotdeauna obiectivi în recenziile noastre despre produsele financiare prezentate. Considerentele legate de publicitate pot afecta ordinea și plasarea anumitor produse, dar acest lucru nu afectează conținutul.

Suntem mândri de îndrumările pe care le oferim și de informațiile pe care le transmitem. De asemenea, suntem mândri de instrumentul pe care l-am creat și de faptul că este gratuit și ușor de utilizat. Prin urmare, cu Moneezy, ai întotdeauna la dispoziție cunoștințe profesionale solide.

Contracte și alte acorduri de împrumut

Odată ce ai solicitat un împrumut la unul dintre creditori, Moneezy nu mai este responsabil pentru ceea ce se întâmplă în procesul de acordare a împrumutului. Nu avem nicio influență asupra ofertei de împrumut pe care o primești de la creditor și nu ne asumăm responsabilitate cu privire la conținutul contractului tău creditare sau pentru orice încălcare a acestuia.

Litigii între debitor și creditor

Moneezy preferă să nu se implice în cazul în care apare un litigiu între tine și un creditor, indiferent dacă este legat sau nu de împrumut. În momentul în care cererea este trimisă, noi nu mai suntem implicați în procesul de creditare.

Prin urmare, orice reclamații sau întrebări legate de solicitarea de credit trebuie adresate direct creditorului.

Piață de creditare responsabilă

La Moneezy, lucrăm pentru a construi un viitor în care piața de creditare se bazează pe transparență, informare și responsabilitate. Responsabilitatea ar trebui să fie împărțită în mod egal între debitor și creditor, dar, în cele din urmă, este responsabilitatea ta să împrumuți bani în mod responsabil.

Prin urmare, recomandăm să te asiguri că ai finanțe suficient de stabile înainte de a solicita un împrumut.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Luăm în serios nu doar împărtășirea informațiilor și transparența pe piața de creditare, ci și prelucrarea corectă a datelor tale personale. Poți avea certitudinea că respectăm întreaga legislație și, prin urmare, colectăm doar datele relevante și necesare despre tine. Aceste date sunt utilizate doar intern, în scopuri specifice, și nu sunt partajate cu alte persoane.

Poți citi mai multe despre aceasta în Politica noastră de confidențialitate.

Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved