logo
Suma împrumutată
1.500 - 100.000 RON
Perioada împrumutului
6 - 60 luni
DAE
15,99 %
Vârsta minimă
22 ani

Important: Această ofertă este inactivă pe Moneezy

Ne pare rău, această ofertă nu este activă pe Moneezy, dar este posibil să găsim o alternativă pentru tine. Apasă aici pentru a vedea opțiunile de împrumut disponibile.

Unicredit Bank

Despre UniCredit Bank România:

UniCredit Bank este o instituție financiară care oferă produse de înaltă calitate, pentru diferite categorii de clienți. În 2018 rețeaua de sucursale UniCredit Bank cuprindea 138 de sucursale și peste 3300 de angajați.

UniCredit este o Bancă Comercială Pan-europeană, și oferă un sistem complet de investiții, care reprezintă baza creșterii în Vestul, Centrul și Estul Europei.

Ce oferă UniCredit Bank?

UniCredit Grup activează în trei sisteme:

 • Corporate and Investment banking
 • Commercial Banking
 • Wealth management

UniCredit Bank oferă asigurări, opțiuni de economisire și investiții (conturi de economii, fonduri de investiții și depozite la termen), conturi și carduri (card meniu, card de credit și cont curent) și credite.

Ce tipuri de credite oferă UniCredit Bank?

 • Credite cu ipotecă: valoarea maximă este de 250 000 de euro sau echivalentul în lei, se percepe un avans de 15%, perioada de creditare este între 3 și 35 de ani. Puteți avea maxim 2 codebitori și este obligatorie o asigurare, fie de viață sau asigurarea imbilului. Vârsta minimă este de 20 de ani, iar vârsta maximă până la care trebuie rambursat creditul este de 70 de ani.
 • Credit de realizări personale: aceste credite sunt oferite de UniCredit Consumer Financing IFN S.A. Prin acest credit puteți obține sume cuprinse între 1500 și 100 000 de lei. Perioada de rambursare este de minim 6 luni și maxim 60 de luni. Nu este necesar niciun avans, codebitor sau prezentarea de garanții. Sunt acceptate  diferite venituri – salarii, pensii etc. Aveți posibilitatea și de a achiziționa asigurarea de viață aferentă acestor credite. Venitul minim este de 800 de lei. Vârsta minim este de 22 de ani, vârsta maximă (până la care creditul trebuie rambursat) este de 70 de ani.
 • Creditul verde fără ipotecă: acesta este un credit special, menit pentru achiziții Green, care îmbunătățesc eficianța energetică a căminul și promovează un stil de viața mai sustenabil. Prin acest credit puteți obține sume între 1500 și 100 000 de lei. Perioada de rambursare este de maxim 60 de luni. Venitul minim este de 800 de lei pentru pensionari, 1346 de lei pentru salariați. Aveți parte de anumite beneficii dacă sunteți client existent UniCredit Bank. Sunt acceptate diferite surse de venit, ca de exemplu: salariu, venit din activități PFA, pensie, diurnă și altele.
 • Card de credit: este un card contactless ( nu trebuie să tastați codul pin pentru cumpărături de până la 100 de lei). Limita de credit este cuprinsă între 700 și 35 000 de lei, în funcție de venitul dvs. Pentru retrageri de la bancomat puteți beneficia doar de 40% din această sumă, însă pentru cumpărărături online sau la plata cu cardul în magazin, puteți utiliza 100% din limita dvs. de credit. Limita zilnică este de maxim 8000 de lei (4000 pentru retrageri de la ATM). În fiecare lună trebuie rambursată suma utilizată + dobândă, dacă nu aveți posibilitatea de a achita suma integral, trebuie sa achitați suma minimă, calculată pe baza mai multor factori, în caz contrar o să fie aplicata dobânda penalizatoare. Rata dobânzilor este fixă, însă variază în funcție de natura tranzacțiilor. Cardul și contractul sunt valabile pentru o perioadă de 36 de luni, cu posibilitatea de prelungire automată.
 • Descoperit de cont: este un overdraft, valabil un an. Suma maxim disponibilă este echivalentul în lei a 10 000 de euro, stabilit în funcție de venit. Valoarea minimă este de un salariu, cea maximă de 3 salarii. Se acceptă și salariați cu venit minim pe economie. Nu se percepe comision de analiză dosar sau de administrare a contului. Acest credit poate fi accesat de salariați cu vârste cuprinse între 20 și 64 de ani (62 de ani pentru femei), pentru pensionari vârsta maximă este de 69 de ani.

Condiții generale pentru acordarea creditului UniCredit Bank:

 • Act de identitate valabil, care să confirme cetățenia română și vârsta minim necesară (în funcție de credit 20-25 de ani)
 • Scor de credit bun: fără restanțe la plată
 • Solicitantul nu poate să fie înregistrat la Biroul de Credit
 • Venit stabil (poate să fie și minim pe economie)

Care este procesul de aplicare pentru un împrumut UniCredit Bank?

Pentru orice fel de credit UniCredit Bank (inclusiv creditul ipotecar și creditul verde) puteți aplica online. După completarea datelor personale (nume, prenume, email, număr de telefon) o să fiți contact de către un reprezentat UniCredit. Pentru anumite credite, cum ar fi creditul pentru realizări personale, puteți semna electronic documentația de credit. 

Pentru ce pot folosi serviciul Online Banking?

Online banking este un serviciu oferit clienților UniCredit, cu zero costuri de administrare. Toate operațiunile pot fi efectuate de dvs. Din confortul casei dvs. la orice oră a zilei și în deplină siguranță. Prin Online banking puteți plăti facturi, transfera bani (în diverse valute), achita diverse taxe sau amenzi, verifica soldul, gestiona cheltuielile și economiile, etc.

Pentru ce pot folosi Mobile Banking?

Mobile banking este o aplicație pentru telefonul mobil, prin care puteți efectua o varietate de operațiuni, cum ar fi: verificare sold, transfer de bani, plata facturilor, blocare/deblocare instantă a cardului de debit/credit, modificare limită, rambursare a creditului sau a cardului de credit, localizare ATM și altele. Pentru aplicația Mobile Banking aveți zero costuri de administrare. 

Este posibilă rambursarea anticipată a unui împrumut de la UniCredit Bank?

Rambursarea anticipată a creditelor UniCredit Bank este posibilă. Pentru creditele de realizări personale, dobânda va fi recalculată pe baza soldului rezultat după rambursarea anticipată.

Care sunt riscurile asociate unui împrumut UniCredit Bank?

Ca în cazul oricărui alt credit de la oricare bancă sau IFN, problemele apar la neplată sau restanțe. Dacă nu reușiți să achitați rata, sau în cazul cardului de credit suma minimă de plată, o să fie aplicată o dobânda penalizatoare, care poate să reprezinte până la 3% pe an, ceea ce mărește considerabil costul total al împrumutului.

UniCredit Bank – contact și program cu clienții:

Pe pagina web UniCredit Bank aveți la dispoziție o secțiune de întrebări și răspunsuri unde găsiți informații detailiate despre diverse subiecte. Dacă doriți să intrați în contact cu serviciul clienți, o puteți face prin email sau telefon. Serviciul clienți este disponibil 24/7.

SpeakerCamera
13.41
Unicredit Bank

Alternative la Unicredit Bank

Zaimoo logo
La până la 20000 de lei la doar 0,01%
Împrumuturi cinstite pentru oameni cinstiți
Citește mai mult
Credit7 logo
Primul credit cu 0% dobândă
Primești banii rapid
Citește mai mult
Lunare logo
Primul împrumut cu 0% dobândă
Serviciu disponibil 24/7
Citește mai mult
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved