logo
Primul credit fara costuri
Solicita online simplu si rapid
Nu exista taxe si comisioane ascunse
Suma împrumutată
200 - 1.900 RON
Perioada împrumutului
15 - 45 zile
DAE
7.277 %
Vârsta minimă
21 ani

Important: Această ofertă este inactivă pe Moneezy

Ne pare rău, această ofertă nu este activă pe Moneezy, dar este posibil să găsim o alternativă pentru tine. Apasă aici pentru a vedea opțiunile de împrumut disponibile.

Cuprins

Ferratum

Ce este Ferratum Money?

Ferratum Money face parte din Ferratum Group – un furnizor internațional de servici financiare mobile și credite online, destinate atât persoanelor fizice, cât și a întreprinderilor mici. Compania a fost fondată în 2005 in Finlanda, în prezent activează în peste 25 de țări din Europa, America, Asia și Africa. În România activează din anul 2013 și este înregistrată în Registrul General BNR sub nr. RG-PJR-41-110282.

Ce oferă Ferratum România?

Ferratum Money oferă diferite credite online, compania fiind specializată în servicii de acest tip. Aceste credite pot fi accesate oricând, de oriunde, inclusiv de pe dispozitive mobile. La Ferratum găsiți următoarele tipuri de credite:

 • Credite rapide
 • Credit IFN
 • Credit online urgent
 • Credit online de nevoi personale
 • Microcredit
 • Credit până la salariu
 • Credite rapide în numerar

Puteți solicita sume între 200 și 1400 de RON, pentru o perioadă de 15, 30 sau 45 de zile. Valoarea aprobată este determinată de istoricul dvs. de credit și de venitul lunar.

Care sunt avantajele unui credit de la Ferratum?

 • Solicitare 100% online, inclusiv documentele pot fi încărcate online
 • Transferul banilor în câteva ore după aprobare cu posibilitatea de a avea banii transferați direct în contul bancar sau de ridica banii de la cea mai apropiată unitate bancară
 • Credit prin sms – valabil de la al 2-lea credit
 • Primul credit gratuit (dobândă 0%)
 • Ușor de rambursat
 • Fără garanții sau codebitori

Ce costuri are creditul Ferratum?

Primul credit este cu dobândă 0%, practic primul împrumut este gratuit, dacă este rambursat la timp. Următoarele credite au dobândă fixă. Ferratum nu percepe alte comisioane sau taxe.

Ce condiții trebuie îndeplinite pentru un credit Ferratum?

 • Vârsta de minim 21 de ani
 • Acces la internet
 • Număr de telefon mobil și adresă de email personală
 • Venit lunar stabil (sursa nu este relevantă)
 • Rambursare în mai multe tranșe

Care este procesul de aplicare pentru un credit ferratum Money?

Primul pas este apăsarea pe butonul „Aplică aici”, după care o să fiți redirecționat automat către pagina web Ferratum. Pentru primul credit Ferratum Money aveți nevoie de acces la internet, pentru a completa cererea și a încărca documentele necesare. Pentru următoarele credite, procedura este și mai simplă, deoarece puteți aplica prin sms. Contractul se semnează electronic – îl primiți pe email, iar retragerea banilor de la banca indicată reprezintă acordul dvs. pentru termenii contractuali. Dacă doriți ca banii să fie transferați în cont, și nu să îî retrageți de la bancă, trebuie doar să indicați contul IBAN unde doriți să fie transferați banii. Toate acestea pot fi efectuate din contul dvs. Ferratum.

De ce documente am nevoie pentru a obține un credit Ferratum?

 • Act de identitate valabil
 • Dovadă venit: extras cont, adeverință salariu sau talon de pensie pentru ultimele 3 luni

Ce se află în Ferratum - contul meu?

În contul personal Ferratum găsiți mai multe informații și puteți efectua diverse acțiuni, de exemplu, puteți verifica soldul și alege metoda de a primi banii.

Cum pot să rambursez creditul de la Ferratum Money?

Aveți la dispoziție două metode: depunere numerar la o casierie a băncii indicate de Ferratum sau prin transfer bancar, din contul dvs. în contul Ferratum.

Este posibilă rambursarea anticipată a creditului?

Rambursarea anticipată este nu doar posibilă, ci și recomandată. Rambursarea anticipată a unui credit ajută și la mărirea scorului de credit. Dacă aveți posibilitatea de a achita împrumutul înainte de data scadentă, faceți-o, o să beneficiați și de o deducere a costurilor, deoarece împrumut se va recalcula doar pe noua perioadă de creditare. 

Ce se întâmplă dacă nu pot achita la timp creditul Ferratum?

Dacă întârziați la plata facturii sau rambursării împrumutului, se va aplica o dobândă penalizatoare de 1.29% pe zi pentru microcredite și de 0.4% pe zi la creditele în rate. O altă consecință negativă a neplății este raportarea la Biroul de Credit, ceea ce va afecta scorul dvs. de credit, precum și posibilitatea de a obține credite cu condiții favorabile pe viitor. Pentru a evita o astfel de situație, aveți posibilitatea de a solicita o rescadențare pentru 15 zile calendaristice.

Puteți solicita rescadențarea prin SMS (de la același număr pe care l-ați folosit în cererea de credit) sau prin telefon. Această opțiune este posibilă până cel târziu în ziua scadenței, cu condiția ca comisionul de rescadențare (99 RON) să fie achitat în aceeași zi. După ce a trecut data scadenței nu mai puteți solicita rescadențarea.

Ferratum – păreri și recenzii:

Ferratum a obținut un total de 4.3 steluțe din cele peste 1300 de recenzii pe Google. Sunt apreciați pentru profesionalism, promptitudine și ajutorul acordat.

Ferratum – contact și program de lucru:

Aveți posibilitatea de a intra în contact cu serviciul clienți prin email, telefon sau prin live chat-ul disponibil pe pagina web Ferratum. Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 9:00 – 21:00, sâmbăta și duminica între orele 9:00 – 13:00.

SpeakerCamera
07.19
Ferratum

Alternative la Ferratum

Credit7 logo
Primul credit cu 0% dobândă
Primești banii rapid
Citește mai mult
Lunare logo
Primul împrumut cu 0% dobândă
Serviciu disponibil 24/7
Citește mai mult
Creditron logo
Orice istoric de credit
Până la 20.000 de lei
Citește mai mult
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved