logo
Suma împrumutată
0 RON
Perioada împrumutului
Card de plată universal
DAE
0 %
Vârsta minimă
18 ani

Important: Această ofertă este inactivă pe Moneezy

Ne pare rău, această ofertă nu este activă pe Moneezy, dar este posibil să găsim o alternativă pentru tine. Apasă aici pentru a vedea opțiunile de împrumut disponibile.

Curve

Ce este Curve Fintech?

Curve este o platformă fintech, care oferă servicii alternative, diferite de cele clasice, oferite de bănci. Curve a fost înființată în 2015 de Shachar Bialick, Anna Mostyn Williams și Tom Foster-Carter. Compania Curve a fost fondată în Marea Britanie, scopul ei fiind să faciliteze întreaga experiență de plată pentru consumatori. Modul în care compania face acest lucru este prin conectarea tuturor cardurilor dvs de credit și debit într-un card universal. Astfel, clienții Curve au nevoie de un singur card, un singur cod PIN și nu este necesar nici să schimbe banca pentru a obține acest lucru. Marele avantaj este și faptul că totul se regăsește într-o singură aplicație mobilă, toate informațiile fiind ușor de accesat și la îndemână. 

În prezent Curve are peste 2 milioane de clienți, peste 100 de angajați și birouri în patru orașe din lume: în Bristol, în Londra, în Brooklyn, New York și în Vilnius. Pe măsură ce compania a crescut, serviciile și caracteristicile acelor servicii au fost îmbunătățite, Curve oferind treptat servicii tot mai complexe și inedite clienților săi. De exemplu, o caracteristică foarte interesantă a cardului Curve este cea numită “Anti-Embarassment mode”, în traducere ar fi modul anti-stânjeneală. Prin activarea acestei caracteristici, dacă cardul de plată selectat este refuzat (din cauza resurselor insuficiente, de exemplu), Curve va încerca automat cardul sau cardurile de rezervă. Clientul astfel evită panica inutilă, privirile incomode și stânjeneală specifică situațiilor de acest gen. 

În următoarele rânduri vom revizui și alte caracteristici ale cardului Curve, pentru a vă oferi o imagine de ansamblu asupra acestui card atât de inteligent.

Cum încep să folosesc Curve?

Pentru a beneficia de numeroasele avantaje ale cardului Curve, primul pas este să descărcați aplicația lor, să vă înregistrați și să efectuați verificarea actului de identitate. După ce ați introdus adresa de acasă, puteți alege tipul de card dorit, sunt disponibile variante gratuite și premium. Cardul inteligent Curve va fi trimis prin poștă și va sosi în scurt timp la dvs.

După ce ați primit cardul Curve, pur și simplu deschideți aplicația, accesați „Cont” și selectați opțiunea „Activare card”. Apoi va trebui să introduceți ultimele 4 cifre ale cardului dvs. Curve și ați terminat. După aceea puteți înrola în aplicație toate cardurile bancare pe care le dețineți, de credit și de debit, atât Visa cât și MasterCard. După cum am menționat, nu este nevoie să schimbați banca pentru a putea folosi cardul Curve, deoarece Curve nu este o bancă. Daca ar fi să descriem cardul Curve într-o singură propoziție, aceea ar fi: Curve este oglinda tuturor cardurilor bancare pe care le dețineți.

După ce ați parcurs pașii de mai sus, sunteți gata să utilizați noul dvs. card Curve. Pentru a alege cu care card doriți să plătiți, selectați din meniu “Wallet” (Portofel digital) și alegeți cardul pe care doriți să îl utilizați. Toate cardurile dvs. sunt acum accesibile prin acest card Curve, și aveți control absolut asupra tuturor plăților.

Cardul Curve oferă și posibilitatea de a plăți prin aplicația Curve. Vă puteți conecta cardul Curve cu Apple Pay, Google Pay sau Samsung Pay. Veți putea efectua plăți de pe toate cardurile pe care le-ați adăugat în contul Curve, chiar dacă banca dvs. nu oferă acest serviciu.

Ce acțiuni pot efectua din aplicația Curve?

Din aplicația Curve puteți efectua următoarele acțiuni:

  • Selecta cu care card doriți să plătiți
  • Vizualiza codul PIN
  • Bloca și debloca cardul
  • Vizualiza limita cardului

În secțiunea “Insights” din aplicație puteți găsi cumpărăturile dvs. grupate pe baza anumitor categorii, cum ar Alimente; Sănătate și altele. Tot aici puteți vedea și ce suma ați cheltuit de pe fiecare card în luna respectivă. Evidența asupra cumpărăturilor este astfel extrem de ușoara și accesibilă.

În ultima opțiune din meniul aplicației Curve, numită “Connect”, puteți găsi o listă cu toate magazinele partnere pentru cashback și recompense.

Ce este Curve Cash?

Cardul Curve este totodată și un card de cashback, ceea ce înseamnă că în magazinele partenere puteți primi o sumă de bani înapoi (1%) la fiecare cumpărătură efectuată, iar acea recompensă va intra direct pe cardul Curve Cash. Cu cardul Curve Blue – varianta gratuită a cardului, puteți selecta doar trei magazine pentru o perioadă de probă de 30 de zile, pentru celelalte carduri opțiunea cashback este nelimitată. 

Ce fac dacă am ales cardul greșit pentru plată?

O funcție foarte interesantă și foarte utilă a acestui card este funcția “Go back in time”, care practic vă permite să vă răzgândiți. Dacă ați plătit cu un card greșit, aveți la dispoziție 90 de zile pentru a transfera plata pe un alt card. Pentru fiecare tranzacție aveți posibilitatea de a schimba (o singură dată) cardul de pe care doriți să fie decontați banii.

Pot trimite bani prin Curve?

Cu cardul Curve, aveți și posibilitatea de a trimite bani către alți utilizatori ai cardului Curve. Este necesar să aveți numărul lor de telefon pentru a putea trimite bani din interiorul aplicației. Banii sunt transferați instant. 

Dacă prietenii sau familia dvs. nu au aplicația Curve, aveți opțiunea de a-i invita să folosească aplicația. Procedând astfel, veți primi amândoi o recompensă de 5€. După ce ați trimis invitația, persoana are la dispoziție 7 zile pentru a o accepta.

Cum activez „Anti-Embarassement mode”?

Pentru a activa modul anti-stânjeneală, trebuie să parcurgeți doar câțiva pași simpli:

  • Accesați contul dvs. din aplicația Curve
  • Faceți click pe Setări -> caracteristici și selectați “Anti-Embarassement Mode”

Această setare este o caracteristică complet unică care poate fi găsită doar la Curve.

Cât costă cardul Curve?

În prezent, Curve are trei tipuri de membri:

  • Cardul Curve Blue: este cardul gratuit. Cu acest abonament aveți o limită de 500€ (echivalentul în lei) pentru plăți și 200€ pentru retrageri de la bancomat fără a plăti comisioane. După ce este depășită această limită intervin comisioanele de 2% din tranzacții. Totodată, cu acest card puteți selecta doar 3 magazine pentru Cashback, pentru o perioadă de probă de 30 de zile.
  • Cardul Curve Black: pentru cardul Black veți plăți o taxă lunară de 10 euro, însă vă puteți bucura de cheltuieli fără taxe nelimitate în peste 200 de valute și de retrageri gratuite de la bancomat în limita a 400€ pe lună, după aceea se aplică comisionul de 2%. Cashbackul este disponibil tot pentru cele 3 magazine alese de dvs., însă este pentru o perioadă nelimitată.
  • Cardul Curve Metal: pentru acest card abonamentul este de 15 euro pe lună. Limita retragerilor de la bancomat urcă la 600€ și pot fi selecționate 6 magazine pentru Cashback, însă acest card premium include și alte beneficii, cum ar fi access la Lounge la oricare aeroport din lume.

*Curve nu va percepe taxe dacă plătiți în valuta în care sunt setate cardurile dvs.

Cât de sigur este cardul Curve?

Compania Curve este reglementată de Autoritatea Financiară de Conduită (FCA) din Regatul Unit, ceea ce înseamnă că informațiile și datele cardului dvs. sunt protejate de regulile de securitate ale FCA. Așadar, puteți utiliza cardul Curve cu încredere, datele dvs. sunt protejate. În plus, aplicația Curve are și câteva opțiuni de securitate adiționale pentru dvs. în calitate de client. De exemplu, dacă vă pierdeți unul din carduri, îl puteți bloca cu ușurință printr-o singură atingere prin intermediul aplicației. Dacă vă pierdeți telefonul, este ușor să vă conectați la aplicație de pe alt telefon. Singurele informații pe care Curve le transmite sunt informații MCC (Codul de categorie de comerciant), ceea ce înseamnă că oferă băncii emitente a cardului informații despre locul în care cheltuiți bani și dacă ați retras numerar.

SpeakerCamera
08.05
Curve

Alternative la Curve

Credit7 logo
Primul credit cu 0% dobândă
Primești banii rapid
Citește mai mult
Lunare logo
Primul împrumut cu 0% dobândă
Serviciu disponibil 24/7
Citește mai mult
Creditron logo
Orice istoric de credit
Până la 20.000 de lei
Citește mai mult
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved