logo
Orice istoric de credit
Până la 20.000 de lei
Mai multe opțiuni de creditare
Suma împrumutată
100 - 20.000 RON
Perioada împrumutului
1 - 24 luni
DAE
30 - 365 %
Vârsta minimă
18 ani
100 RON
20.000 RON
Perioada împrumutului
1 an
DAE (est.)
197.50%
Costul dobânzii (est.)
1.353,09 RON
Suma totală de plată (est.)
2.353,09 RON
Rata lunară
196 RON
Pe o perioadă de 12 luni
Aplică aici
Pentru un împrumut în valoare de 3.000 RON pe o perioadă de 12 luni, cu o rată a dobânzii anuale (DAE) de 299,46 %, suma totală de plată este de 5.385,55 RON

Cuprins

Creditron

Creditron este un serviciu online care îți permite să alegi un împrumut rapid și convenabil. Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie să te înregistrezi mai întâi. Ai posibilitatea de a selecta împrumutul conform criteriilor personale, optând pentru suma dorită, perioada de rambursare și metoda de plată preferată.

Prin intermediul Creditron, poți trimite simultan o cerere de împrumut către mai mulți furnizori, dar și solicitări personalizate către creditorii din lista recomandată. Serviciul include, de asemenea, diverse instrumente utile care facilitează procesul de solicitare a împrumutului.

Solicită un împrumut rapid cu Creditron

Este important de subliniat că Creditron nu funcționează ca un furnizor de credite, ci mai degrabă ca un intermediar între tine și furnizorii de credite. Astfel, Creditron nu este entitatea care decide acordarea împrumuturilor, ci oferă asistență în alegerea celei mai potrivite opțiuni de împrumut, în concordanță cu cerințele și nevoile tale.

Condiții de eligibilitate pentru solicitarea unui împrumut prin Creditron:

 • Vârsta minimă de 18 ani;
 • Deținerea unui cont bancar și a unui card asociat acestuia;
 • Posesia unui act de identitate valid;
 • Un număr de telefon mobil.

Solicită un credit prin Creditron în 4 pași simpli:

Pentru a obține împrumutul prin intermediul Creditron trebuie să urmezi următorii pași:

 1. Înregistrare: Crearea unui cont de utilizator pe Creditron.org este obligatorie. Procesul este simplu și nu durează mai mult de 10 minute. Vei avea nevoie de un telefon mobil pentru a primi SMS-ul de confirmare, o adresă de e-mail și un card bancar conectat la contul tău bancar.
 2. Plata serviciului: Serviciul oferit de Creditron nu este gratuit, însă nu este nici foarte costisitor. La înregistrare, se percepe un comision de aproximativ 5 lei pentru verificarea cardului. Costul serviciului este de 110 lei pentru o perioadă de 15 zile, oferindu-ți acces la un program de finanțare personalizat și alte beneficii.
 3. Selectarea împrumutului: După completarea primilor doi pași, vei primi un scor financiar personal și o listă de împrumuturi disponibile, inclusiv recomandări. Ai posibilitatea de a trimite o solicitare generală către toți creditorii sau o solicitare personalizată către cei recomandați. Este important de subliniat faptul că activarea serviciului nu garantează aprobarea unui împrumut, iar taxa de serviciu (110 lei) nu este rambursabilă.
 4. Prezentarea condițiilor de împrumut: Dobânda variază în funcție de scorul de credit, între 30% și 365%. Perioada de rambursare poate fi de la 30 de zile până la 2 ani.

Avantajele oferite de Creditron:

Principalele avantaje oferite de Creditron includ:

 • Un singur formular pentru solicitarea de credite către mai mulți furnizori;
 • Interfață intuitivă și ușor de utilizat;
 • Articole informative disponibile exclusiv pentru utilizatori;
 • Parteneriate cu peste 30 de instituții financiare;
 • Acces la o varietate mare de oferte de credit;
 • Preselecția ofertelor convenabile;
 • Posibilitatea de aplicare non-stop, de oriunde.

Costuri și sume disponibile:

Serviciul necesită o plată la fiecare 15 zile. Dacă decizi să nu mai utilizezi serviciul, acesta poate fi anulat din profilul tău de utilizator. Cu Creditron, poți împrumuta sume între 100 și 20.000 de lei, indiferent de istoricul de credit, cu o perioadă de rambursare de la o lună până la 2 ani.

Creditron - servicii clienți:

Creditron pune la dispoziție trei modalități de contact: telefonic, prin email sau prin completarea unui formular pe pagina https://creditron.org/ro/.

Alternative la Creditron

Lunare logo
Primul împrumut cu 0% dobândă
Serviciu disponibil 24/7
Citește mai mult
Credit7 logo
Primul credit cu 0% dobândă
Primești banii rapid
Citește mai mult
Provident logo
Specializați în credite mici, pe termen scurt și mediu
Fără garanții
Citește mai mult
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved