logo
Suma împrumutată
2.000 - 130.000 RON
Perioada împrumutului
6 - 60 luni
DAE
9,94 %
Vârsta minimă
18 ani

Important: Această ofertă este inactivă pe Moneezy

Ne pare rău, această ofertă nu este activă pe Moneezy, dar este posibil să găsim o alternativă pentru tine. Apasă aici pentru a vedea opțiunile de împrumut disponibile.

Cuprins

BRD

Despre BRD:

BRD este una din cele mai cunoscute și longevive bănci din România. Este o bancă universală care face parte din Groupe Société Générale.

Ce oferă BRD?

BRD oferă servicii financiare pentru companii și pentru persoane fizice. Oferta lor include: fonduri de investiții, asigurări, depozite, conturi de economii, diferite credite, carduri și transferuri și altele.

Ce tipuri de credite oferă BRD?

BRD oferă următoarele tipuri de credite:

Credite de consum:

 • Creditul Expresso: suma maximă este de 130 000 de lei, pe o perioadă de maxim 60 de luni, perioadă de grație de 6 luni (perioadă în care trebuie plătită doar dobânda și asigurarea de viață)
 • Refinanțare: orice tip de credit poate fi refinanțat, produsele BRD dedicate refinanțării sunt: Expresso ReStart; Expresso NonStop ReStart; Habitat ReStart
 • Carduri de credit: Standard – linie de credit până la 25 000 de lei; Gold -  linie de credit maximă de 60 000 de lei; Platinum – linie de credit până la 115 000 de lei

Credite pentru locuință: 

 • Credite imobiliare – suma maxim disponibilă este de 588 000 de lei, pe o perioadă de maxim 360 de luni (30 de ani)

Credite pentru tineri:

 • Creditul pentru studii: până la 130 000 de lei, pe o perioadă de maxim 10 ani
 • Creditul 10 – suma maxim disponibilă este de 3000 de euro (echivalentul în lei), pe o perioadă de maxim 10 ani. Acest credit poate fi accesat de studenți înscriși la universități în România și în străinătate.

Credite de refinanțare

 • Credite pentru tratamente medicale: nu este nevoie de avans, suma maxim disponibilă este de 130 000 de lei sau până la 30 000 de euro (fără garanții). Perioada maximă de creditare este de 10 ani.

Ce este CRC BRD?

CRC – Centrala Riscului de Credit este o structură din cadrul BRD, care funcționează ca un birou de credit. În această structură sunt colectate, stocate și analizate informații despre un consumator care beneficiază în prezent sau a beneficiat de un credit, în special informații despre comportamentul său de plată.

Care sunt condițiile generale pentru a obține un credit de nevoi personale de la BRD?

 • Vârstă între 18 și 65 de ani
 • Venit lunar stabil din categoria veniturilor acceptate: salarii, pensii, din activități independente, chirii, etc.
 • Istoric de credit bun: fără restanțe sau alte debite neachitate în momentul solicitării creditului
 • Alte condiții de eligibilitate stabile de BRD

Ce află în My BRD?

MyBRD este un serviciu oferit de BRD unde aveți posibilitatea de a efectua diferite operațiuni:

 • Internet banking: serviciul de internet banking vă oferă posibilitatea de a efectua diferite operațiuni în siguranță, din confortul casei dvs. Puteți obține informații despre conturile și cardurile BRD, efectua plăți și transferuri, analiza cheltuielile și bugetul dvs., stabili obiective pentru a economisi și regenera codul PIN aferent cardului dvs BRD. Pentru acest serviciu se percepe un comision lunar de administrare.
 • Mobile banking: este o aplicație pentru telefonul mobil prin care puteți plăti facturi prin scanarea codului de bare, puteți efectua transferuri de bani (naționale), puteți primi bani și obține diferite informații despre contul dvs, cum ar fi: sold, detalii cont și tranzacții, deschidere conturi. Din Mobile Banking face parte și opțiunea ContALL unde aveți posibilitatea de a conecta toate conturile dvs, inclusiv cele de la alte bănci, într-un singur loc și astfel puteți verifica și urmări toate conturile dintr-un singur loc. Pentru acest serviciu se percepe un comision lunar de administrare.
 • SMS banking: unde puteți consulta contul bancar prin SMS, de asemenea aveți opțiunea de a activa alerte cu privire la modificările care au loc în cont. Prin SMS banking puteți obține și un extras cu ultimele 5 operațiuni efectuate în cont. Pentru acest serviciu se percepe un comision lunar de administrare și comision individual pentru furnizare informații sau mini-extras.

Ce este BRD Finance (BRDF)?

BRD Finance (BRDF) face parte din grupul BRD și vă oferă acces la diferite credite de consum, carduri de credit sau credite auto, precum și credite direct de la anumite magazine și hipermarketuri.

Care sunt avantajele unui credit BRD?

 • Se acceptă o gamă largă de venituri, pentru a obține o sumă mai mare de bani puteți include și veniturile a maxim trei codebitori.
 • Nu este necesară adeverință de venit: verificarea venitului se realizează automat (prin ANAF)
 • Sunt accesibile sume de bani mai mari, pe perioadă medie sau lungă
 • Simulator și calculator de credit

Care este procesul pentru a obține un credit la BRD?

Contractarea unui credit se realizează în trei pași: completarea formularului, semnarea documentelor și finalizarea contractului. Durata acestui proces depinde de la client la client.

Pentru ce pot folosi serviciul Internet Banking?

Puteți folosi acest serviciu pentru a plăti facturi, efectua transferuri de bani, cât și pentru a afla soldul sau pentru a monitoriza tranzacțiile contului dvs. BRD.

Este posibilă rambursarea anticipată a creditului BRD?

Este posibilă rambursarea anticipată a oricărui tip de credit sau card de credit, trebuie doar completată o cerere de rambursare anticipată și parcurși anumiți pași, informațiile detaliate despre acest proces sunt disponibile pe pagina web BRD.

Care sunt posibilele riscuri unui credit BRD?

Un credit BRD, la fel ca oricare alt credit, fie el bancar sau nebancar vine însoțit de anumite riscuri, însă multe dintre aceste riscuri pot fi minimalizate prin achiziționarea unei asigurări de viață care vă oferă protecție în cazul unor evenimente neașteptate și neplăcute, cum ar fi pierderea locului de muncă, incapacitate de muncă sau deces. În cazul întâmpinării oricăror dificultăți financiare este întotdeauna recomandat să întrați un contact cu un reprezentat al furnizorului de credit, înainte ca restanțele de plată să apară.

BRD – contact și relații cu clienții:

Serviciul de urgență – în cazul pierderii sau furtului cardului este accesibil non-stop. Pentru alte informații sau servicii oferite de Bancă programul este de luni până vineri în intervalul 8 – 21 și în weekend între orele 8 – 20. Îi puteți contacta prin telefon, prin email sau prin live chat-ul disponibil pe website.

SpeakerCamera
13.11
BRD

Alternative la BRD

Credit7 logo
Primul credit cu 0% dobândă
Primești banii rapid
Citește mai mult
Lunare logo
Primul împrumut cu 0% dobândă
Serviciu disponibil 24/7
Citește mai mult
Creditron logo
Orice istoric de credit
Până la 20.000 de lei
Citește mai mult
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved