logo
Suma împrumutată
5.000 - 100.000 RON
Perioada împrumutului
1 - 5 ani
DAE
19,19 %
Vârsta minimă
18 ani

Important: Această ofertă este inactivă pe Moneezy

Ne pare rău, această ofertă nu este activă pe Moneezy, dar este posibil să găsim o alternativă pentru tine. Apasă aici pentru a vedea opțiunile de împrumut disponibile.

Banca Transilvania

Despre Banca Transilvania:

Banca Transilvania (BT) este banca oamenilor întreprinzători. A fost înființată în anul 1993 în Cluj-Napoca de un grup de oameni de afaceri locali. În prezent este cea mai mare bancă din România, cu peste 3 milioane de clienți, aproximativ 8000 de angajați și 5000 de sucursale sau agenții în peste 180 de orașe din România. De asemenea, este singură bancă românească cu sucursală în Roma, Italia.

Banca Transilvania s-a făcut cunoscută în România și reușit să rămână în frunte toți acești ani datorită faptului că încontinuu au căutat să se reinventeze și să țină pasul cu noile tehnologii și inovațiile în sectorul bancar și nu numai.

Ce oferă Banca Transilvania?

Activitatea Băncii Transilvania este organizată în patru linii principale de business:

 • Corporat
 • IMM
 • Retail (vânzări)
 • Divizia pentru medici

In cadrul acestor patru linii de business oferă diferite produse și servicii: carduri de cumpărături; carduri de credit; credite de consum; credite IMM și alte tipuri de credite; conturi de economii și fonduri de investiții; asigurări (de viață, pentru imobil sau pentru liniile de credit); servicii de internet banking și serviciul private banking care se adresează clienților premium.

Ce tipuri de credite oferă Banca Transilvania

Banca Transilvania oferă următoarele credite de consum:

 • Credit online: completare cerere în 3 minute, evaluare și răspuns în mai puțin de 30 de minute, transferul banilor în scurt timp după aprobare. Puteți accesa maxim echivalentul în lei a 5000 de euro, pe o perioadă de 1-5 ani. Sunt acceptate diferite venituri. Creditul are rate cu dobândă fixă.
 • Credit de nevoi personale: pot fi împrumutate sume între 5000 – 100 000 de lei, pentru o perioadă de minim 1 lună și maxim 5 ani. Puteți accesa acest tip de credit și pentru refinanțarea unui credit de la altă bancă.
 • Overdraft: un credit potrivit drept plan de rezervă, până primiți salariul. Creditul sub formă de overdraft (linie de credit) are o valoare de maxim 6 salarii sau 50 000 de lei, are aprobare rapidă (în 24 de ore) și nu presupune niciun fel de comision analiză dosar sau administrare cont. Durata creditului este de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire. Banii de pe linia de credit pot fi accesat cu cardul de debit, pentru plăți online sau retragere numerar de la bancomat.Rambursarea se face automat din contul la ziua scadenței. Dobânda se calculează pe zi și pe suma de bani utilizată, nu pe toată suma disponibilă.
 • Credit de nevoi personale garantat cu ipotecă: este un tip de credit la care nu trebuie să specificați destinația banilor. Perioada de rambursare este de maxim 5 ani. Dobânda este variabilă. Acest credit poate fi folosit și pentru refinanțarea altui credit, în acest caz comisionul de analiză este de 0%.
 • Credit de nevoi curente cu destinație imobiliară: acest credit poate fi folosit pentru achiziționarea unui imobil; pentru extinderea/construirea/finalizarea unui imobil; pentru modernizarea sau amenajarea unui imobil. Puteți accesa maxim 20 000 de euro (echivalentul în lei), pe o perioadă de minim luni și de maxim 10 ani. Este necesar un avans de 40%, însă imobilul sau terenul achiziționat nu trebuie să fie adus drept garanție.
 • Credit auto: destinația acestui credit este pentru achiziționarea unui autoturism. Puteți accesa maxim echivalentul în lei a 20 000 de euro, pe o perioadă de maxim 5 ani.
 • Credit leasing auto: perioada contractului este 1-5 ani, valoarea minimă a autoturismului este de 22 500 lei și este necesar un avans între 20% - 50%.

Bancă Transilvania mai oferă credite pentru investiții imobiliare (credit ipotecar-imobiliar sau credit noua casă) și creditul Pacient

Bani acordați în cadrul creditului Pacient sunt destinați îngrijirilor medicale (tratament, medicamente, etc) pentru dvs. sau rudele de gradul I ș al II-lea. Există două tipuri de credite Pacient: fără garanție ipotecară (durată maximă este de 10 ani, pot fi obținuți maxim 10 000 de euro sau echivalentul în lei). Creditul Pacient garantat cu ipotecă imobiliară este de maxim 50 000 de euro sau echivalentul în lei, pe o perioadă de maxim 20 de ani.

Condiții generale pentru acordarea creditului:

 • Venit stabil (salariu, pensie, dividende, chirii sau alte forme de venit)
 • Scor de credit bun
 • Vechime de muncă de minim 3 luni la actualul loc de muncă și contract pe perioadă nedeterminată
 • Cetățenie română și reședință în România
 • Vârstă între 18 și 65 de ani (sau maxim 70 pentru anumite tipuri de credit, la sfârșitul perioadei de creditare)

Cine poate aplica pentru un credit de nevoi personale la Banca Transilvania?

Cetățenii români, cu vârsta de minim 18 ani și venit lunar stabil pot aplica pentru un credit de nevoi personale sau orice alt tip de credit.

Cum pot să aplic pentru un credit la Banca Transilvania?

Aveți mai multe metode de a solicita un credit Banca Transilvania. Puteți aplica online pentru anumite credite sau în orice unitate BT. Dacă aveți întrebări cu privire la condițiile unui credit puteți solicita să fiți sunat de către un reprezentant BT.

Pentru ce pot folosi serviciul Internet Banking?

Puteți efectua o varietate de activități prin intermediul Internet banking-ului, ca de exemplu: vizualizare sold, plată facturi, programare de plăți periodice, informații despre credite (istoric plăți sau grafic de rambursare credit), resetare parolă și multe altele.

Este posibilă rambursarea anticipată a creditul Banca Transilvania?

Rambursarea anticipată este posibilă pentru orice fel de credit, atât cea parțială, cât și cea integrală. Perioadă după care puteți rambursa creditul depinde de tipul de credit, iar costurile depind de tipul de dobândă (fixă sau variabilă).

Care sunt riscurile unui credit Banca Transilvania?

Riscurile asociate creditelor de la Banca Transilvania sunt aceleași ca de la oricare altă bancă sau instituție financiară. În caz de neplată apar penalizări și într-un final raportarea la Biroul de Credit. Toate aceste informații le găsiți și pe pagina web BT, ei fiind foarte transparenți cu clienții lor.

Banca Transilvania – contact și program cu clienții:

Dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți mai multe informații despre produsele și serviciile BT, îi puteți contacta telefonic, prin email, prin live chat sau puteți merge la o sucursală sau agenție BT. Aveți la dispoziție și o secțiune largă cu cele mai frecvente întrebări, împărțite în categorii, așa că puteți consulta și această secțiune pentru mai multe informații.

SpeakerCamera
13.41
Banca Transilvania

Alternative la Banca Transilvania

Zaimoo logo
La până la 20000 de lei la doar 0,01%
Împrumuturi cinstite pentru oameni cinstiți
Citește mai mult
Credit7 logo
Primul credit cu 0% dobândă
Primești banii rapid
Citește mai mult
Lunare logo
Primul împrumut cu 0% dobândă
Serviciu disponibil 24/7
Citește mai mult
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved