logo
Suma împrumutată
200 - 2.000 RON
Perioada împrumutului
1 - 21 zile
DAE
1.455,03 %
Vârsta minimă
18 ani

Important: Această ofertă este inactivă pe Moneezy

Ne pare rău, această ofertă nu este activă pe Moneezy, dar este posibil să găsim o alternativă pentru tine. Apasă aici pentru a vedea opțiunile de împrumut disponibile.

Cuprins

smileCredit

Smile Credit constituie un program de creditare lansat de Smile Credit IFN SA prin 2016, compania nebancară fiind înregistrată în Reg. Special BNR la nr. RG-PJR-33-110312 (2016). Compania le oferă celor interesați alternative de a contracta sume cu o valoare între 200 și 2000 Lei, pentru o perioadă de până la 24 de luni. Una dintre privilegiile oferite de acest finanțator nebancar este faptul că le prezintă clienților alternativa de a primi un credit cu dobândă 0 la %, dacă achită suma în maxim 7 zile.

Clientului i se solicită ca la data accesării unui credit de la această societate să aibă etatea de optsprezece ani, să realizeze câștiguri ce pot fi probate printr-un document financiar valid, să deține un card bancar, un număr de telefon și o adresă de email. La momentul contractării împrumutului, acesta nu trebuie decât să le ofere reprezentanților CreditFix copii de pe cartea de identitate și de pe un extras de cont, cu o vechime de maxim 1 lună. Banii obținuți de debitor vor fi virați în contul acestuia sau pe card; ca modalități de plată sunt acceptate cardurile Maestro, Mastercard, Visa și MobilPay.

Valoarea dobânzii este de 1,1% pe zi (aceasta fiind și valoarea dobânzii cu caracter de penalizare în caz de neplată la termen). De asemenea, clientului îi este pusă la dispoziție și varianta de extindere a termenului de returnare a creditului (se va efectua plata dobânzii în schimbul acestei facilități). Rambursarea sumei împrumutată se poate face în numerar, prin transfer bancar sau de pe cardul clientului.

Compania poate fi contactată atât online, prin intermediul adresei de email, cât și telefonic sau pe WhatsApp. Programul de lucru este doar în cursul săptămânii (luni-vineri), între orele 8-17. Printre tipurile de împrumuturi accesibile din partea acestui creditor se numără credite rapide, fără deplasare,  finanțare rapidă de 2000 Lei sau împrumuturi online.

SpeakerCamera
14.29
smileCredit

Alternative la smileCredit

Lunare logo
Primul împrumut cu 0% dobândă
Serviciu disponibil 24/7
Citește mai mult
Credit7 logo
Primul credit cu 0% dobândă
Primești banii rapid
Citește mai mult
Creditron logo
Orice istoric de credit
Până la 20.000 de lei
Citește mai mult
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved