logo
Suma împrumutată
0 RON
Perioada împrumutului
Card de debit
DAE
0 %
Vârsta minimă
18 ani

Important: Această ofertă este inactivă pe Moneezy

Ne pare rău, această ofertă nu este activă pe Moneezy, dar este posibil să găsim o alternativă pentru tine. Apasă aici pentru a vedea opțiunile de împrumut disponibile.

Revolut

Revolut este o companie de fintech care integrează tehnologia pentru a oferi servicii financiare performante utilizatorilor. A fost fondată în 2015, în Marea Britanie de către Nik Storonsky și Vlad Yatsenko. În primul an de activitate au impresionat având 100.000 de utilizatori persoane fizice, iar până în 2020 numărul acestora a crescut la peste 12 milioane, plus mai mult de 500.000 de clienți business.

Misiunea lor este să construiască o bancă globală, ideală pentru cei cu un stil de viață mobil, care fac frecvent plăți și transferuri internaționale. Produsele Revolut sunt disponibile în 35 de țări și oferă suport în 30 de valute.

Ce oferă Revolut?

Revolut propune diverse servicii digitale bancare prin intermediul unei aplicații mobile, oferind astfel o alternativă la băncile tradiționale. Poți folosi aplicația și ca portofel electronic. Îți permite să schimbi valută, să efectuezi transferuri instant, să retragi bani de la bancomat și să tranzacționezi acțiuni sau criptomonede. De asemenea, poți comanda un card Revolut. Prin urmare, Revolut este un competitor serios al băncilor, oferind servicii similare, dar cu taxe și comisioane mai avantajoase.

Care sunt avantajele cardului/aplicației Revolut?

 • Cont gratuit în Regatul Unit
 • Cont de EURO cu IBAN gratuit
 • Transferuri bancare gratuite
 • Transfer de bani în străinătate în 30 de monede, cu un comision de doar 0.5% pe lună pentru sume peste 5000 RON
 • Un transfer bancar internațional gratuit în fiecare lună
 • Curs valutar interbancar pentru schimburi în peste 150 de monede
 • Aplicația funcționează și ca portofel electronic
 • Plăți și retrageri de numerar fără comisioane ascunse
 • Notificări instant de cheltuieli și detalii săptămânale pentru gestionarea banilor
 • Conectarea a până la 3 alte conturi bancare pentru gestionare centralizată
 • Reduceri zilnice și cashback cu „Recompense”
 • Blocarea și deblocarea cardului direct din aplicație
 • Control complet asupra funcțiilor cardului
 • Sistem anti-fraudă avansat, cu un procentaj de tranzacții frauduloase sub 0.1%
 • Retrageri de numerar de la bancomat fără comision – până la 800 RON
 • Card Revolut gratuit, inclusiv livrarea
 • Acces instant la 5 criptomonede (Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash și XRP)

Toate aceste beneficii sunt parte a planului gratuit (STANDARD). Planurile Plus, Premium, Metal și Ultra includ și alte avantaje, ca asigurare medicală internațională, acces în LoungeKey și mai multe.

Planul Plus costă 19,99 RON pe lună, Premium costă 35,99 RON pe lună, METAL costă 64,99 RON iar planul Ultra are un cost de 220 RON pe lună.

Cum se deschide un cont Revolut?

Deschiderea unui cont este gratuită și rapidă. Poți face totul online, de pe telefon. Trebuie să ai minim 18 ani și să prezinți o fotografie a unui act de identitate. Îți va fi necesar și un număr de telefon mobil pentru înregistrare. Pentru a comanda un card Revolut, trebuie să adaugi cel puțin 50 RON în cont.

Cât de sigur este Revolut?

Cu o experiență îndelungată în sectorul financiar, fondatorii Revolut au pus un accent deosebit pe siguranță, atât în tranzacții, cât și în utilizarea zilnică a aplicației sau cardului. Sistemul anti-fraudă este extrem de eficient, cu un procentaj al tranzacțiilor frauduloase semnificativ mai mic decât la băncile tradiționale.

Dacă ți s-a pierdut sau ți-a fost furat cardul, poți rezolva problema direct din aplicație, fără să contactezi serviciul de clienți. Deblocarea cardului, de asemenea, se face gratuit din aplicație.

Donații prin Revolut

Ai posibilitatea să sprijini cauze caritabile direct prin Revolut, fie printr-o rotunjire a sumei, o donație recurentă sau o plată unică. Organizațiile alese primesc 100% din suma donată. Printre partenerii Revolut se numără organizații recunoscute la nivel global.

Revolut – cheltuieli de grup

Această funcție te ajută să urmărești și împarți cheltuielile multiple cu prietenii sau familia, fiind perfectă pentru vacanțe sau alte activități de grup. Totul se gestionează ușor din aplicație, care calculează cum se împart cheltuielile.

Revolut recenzii și păreri

Cu peste 12 milioane de utilizatori și evaluări pozitive pe TrustPilot și în Magazinul de Aplicații, Revolut se bucură de aprecierea clienților pentru calitatea serviciilor oferite.

Pentru asistență, poți apela la serviciul clienți telefonic sau deschide un chat în aplicație, disponibil non-stop, cu prioritate pentru utilizatorii Plus, Premium, Metal și Ultra.

SpeakerCamera
08.05
Revolut

Alternative la Revolut

Credit7 logo
Primul credit cu 0% dobândă
Primești banii rapid
Citește mai mult
Lunare logo
Primul împrumut cu 0% dobândă
Serviciu disponibil 24/7
Citește mai mult
Creditron logo
Orice istoric de credit
Până la 20.000 de lei
Citește mai mult
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved