logo
Suma împrumutată
0 RON
Perioada împrumutului
Card de debit
DAE
0 %
Vârsta minimă
18 ani

Important: Această ofertă este inactivă pe Moneezy

Ne pare rău, această ofertă nu este activă pe Moneezy, dar este posibil să găsim o alternativă pentru tine. Apasă aici pentru a vedea opțiunile de împrumut disponibile.

N26

Ce este N26?

N26 este o alternativă excelentă la experiența bancară tradițională, pentru că aceasta este exact viziunea lor: să adapteze activitățile bancare epocii noastre moderne, care ar trebui să fie mobilă și flexibilă, o bancă adaptată secolului 21. 

N26 este prima bancă 100% online din lume. Aceasta înseamnă că totul are loc în mediul digital - și tocmai acest lucru a făcut banca N26 populară în întreaga lume.

N26 a fost înființată în 2013 de Maximilian Tayenthal și Valentin Stalf. De la lansarea inițială, N26 și-a extins serviciile în nu mai puțin de 25 de țări (România însă nu face parte din acele 25 de țări), oferind astfel produse și servicii bancare a peste 7 milioane de clienți. Echipa lor este formată din peste 1.500 de angajați cu 80 de naționalități diferite. N26 are birouri în Berlin, Madrid, Barcelona, ​​Viena, Milano, Paris, Sao Paulo și New York.

Ce tip de bancă este N26?

N26 este o bancă complet digitală, cu o viziune globală de a schimba banii în bine. În 2017, compania a introdus contul N26 Metal, un cont premium care oferă diferite beneficii, fiind potrivit oricărui și fiecărui stil de viață. În afară de conturi personal, N26 oferă și conturi de afaceri.

Cu N26 aveți întotdeauna experiența bancară completă în buzunar. Obiectivul N26 este să fie o bancă la fel de flexibilă și mobilă ca și clienții lor. Aceasta înseamnă că soluțiile lor sunt actualizate în mod constant, în funcție de modul în care noi, oamenii, folosim și trăim cu tehnologia.

Care sunt avantajele unui cont N26?

 • Rapid și accesibil - deschiderea contului bancar durează doar 8 minute
 • Simplificat: minim de documente (act de identitate), fără comisioane de administrare a contului
 • Accesibil de pe mobil sau calculator 24/7
 • Export ușor al listei de tranzacții și al extrasului de cont
 • 100% flexibil
 • Posibilitatea de a avea un cont gratuit fără sold minim și fără taxe de administrare

Cum pot să deschid un cont N26?

Pentru a deschide un cont standard N26 trebuie îndeplinite anumite condiții de eligibilitate, cum ar fi:

 • Vârsta minimă de 18 ani
 • Rezidența într-una dintre cele 25 de țări – România în prezent nu face parte din acele țări, însă această bancă ar putea fi folosită de românii din diasporă.
 • Un act de identitate valabil
 • Un smartphone compatibil cu aplicația N26

Dacă îndepliniți toate condițiile, trebuie doar să descărcați aplicația mobilă N26 sau să accesați site-ul N26 și să urmați pașii indicați. Nu este nevoie de nici-un document, actul de identitate este suficient, din această cauză, deschiderea contului bancar durează doar câteva minute.

Este banca N26 sigură?

N26 este la fel de sigură ca oricare altă bancă fizică. Banca este monitorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (Financial Markets Regulator)și respectă toate reglementările UE.

Achizițiile online sunt protejate prin Mastercard 3D Secure și o autentificare avansată multifactorială. Accesul în contul bancar este asigurat prin identificare biometrică (amprentă sau Face ID). Clienții au, de asemenea, posibilitatea de a activa notificari instante pentru fiecare tranzacție a contului.

Ce fel de conturi și taxe are banca N26?

Contul personal poate fi găsit în patru variante:

 • Free: cu acest cont primiți un Mastercard virtual gratuit care este acceptat oriunde în lume. De asemenea, puteți plăti contactless conectându-l la Apple Pay sau Google Pay. Aveți incluse și 3 retrageri de la bancomat gratuite. Bancomatele trebuie să aibă funcția NFC activată. Dacă doriți să aveți și un card fizic, îl puteți comanda contra unei taxe unice de livrare de 10€. Trimiterea și primirea de fonduri dintr-un alt cont N26 este atât gratuită, cât și instantanee.
 • Smart: acest cont costă 4,90€ pe lună și vine cu un abonament anual. Cu acest cont primiți gratuit un card de debit Mastercard în una dintre următoarele culori: Ocean, Sand, Rubarba, Aqua sau Slate. Sunt incluse și 5 retrageri gratuite de la bancomat, iar comisioanele pentru tranzacții străine sunt 0 cu contul Smart. Veți avea acces și la subconturile Spaces, care vă permit să economisiți mai ușor și să aveți o imagine de ansamblu mai bună asupra cheltuielilor dvs. Aveți și opțiunea de a avea Shared Spaces (de exemplu, un subcont pe care îl împărțiți cu partenerul/partenera dvs în care economisiți bani pentru concediu sau pentru un alt eveniment). Aveți acces și la reduceri speciale sau oferte da la magazine și branduri partenere, cum ar fi Lime, Blinkist sau Mubi.
 • You: este un cont premium, perfect pentru activitățile zilnice sau în timpul călătoriilor, deoarece include și un pachet foarte generos de asigurare de viață și de călătorie. Plățile se pot face direct prin portofelul mobil, debit direct sau transfer SEPA. Puteți crea până în 10 subconturi Spaces, unde puteți invita maxim 10 alți utilizatori N26. Retragerile de la bancomat sunt gratuite, la fel și plățile în valută. Costul pentru contul You N26 este de 9,90 € pe lună.
 • Metal: acest cont oferă o experiență bancară premium, cu retrageri bancare gratuite nelimitate (în orice valută), transferuri gratuite, zero comision pentru tranzacții străine și un pachet de asigurare, care include și asigurarea telefonică și auto. Mastercardul contactless este realizat din 18 grame de oțel inoxidabil și vine în trei nuanțe metalice. Designul este elegant și minimalist. Contul Metal oferă acces la oferte exclusive, reduceri și recompense de la branduri de renume mondial. Prețul lunar al contului exclusiv Metal este de 16,90 €.

Contul de afaceri vine în aceleași patru versiuni: Free, Smart, You și Metal.

Ce sunt subconturile N26 Spaces?

Subconturile Spaces sunt o caracteristică unică, care oferă posibilitatea de a organiza bugetul, cheltuielile și de economisi bani pentru obiectivele dvs. Shared Spaces sunt cele care pot fi împărțite cu până la 10 alți utilizatori N26, iar fiecare membru al acelui subcont poate adăuga fonduri atunci când dorește sau când are posibilitatea.

Recenzii N26:

N26 a primit peste 15.000 de recenzii pe bine cunoscuta platformă de recenzii Trustpilot și are o medie de 3,9 stele din 5. Aplicația mobilă N26 are același număr de stele pe Google Play și 4,6 stele pe Apple Play. Acest lucru ne spune că produsele și serviciile acestei bănci digitale sunt de calitate. N26 este apreciată în special pentru accesibilitatea și flexibilitatea conturilor bancare, pentru funcțiile interesante și pentru serviciul clienți.

N26 contact:

Răspunsurile la majoritatea întrebărilor pot fi găsite în secțiunea lor de întrebări frecvente, însă clienții au posibilitatea și de a intra în contact cu un operator N26 prin e-mail, telefon sau prin chatu-ul disponibil în aplicația mobilă N26.

SpeakerCamera
12.51
N26

Alternative la N26

Zaimoo logo
La până la 20000 de lei la doar 0,01%
Împrumuturi cinstite pentru oameni cinstiți
Citește mai mult
Credit7 logo
Primul credit cu 0% dobândă
Primești banii rapid
Citește mai mult
Lunare logo
Primul împrumut cu 0% dobândă
Serviciu disponibil 24/7
Citește mai mult
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved